VENTILATION TIL PRIVATE:

Lige meget om opgaven lyder på reparation af et ældre ventilationsanlæg, eller udskiftning og montering af et helt nyt anlæg, står vi klar til at hjælpe. 

Vi har efterhånden prøvet lidt af hvert, og tager gerne ud for at se, om dit gamle anlæg har brug for service, før vi foreslår en komplet udskiftning.    

Installation eller reparation af ventilationsløsninger:

Vi har flere års erfaring med at finde den optimale løsning, som passer til de behov og ønsker, du har til at få et forbedret indeklima i dit hus eller sommerhus. Vi rådgiver og vejleder dig igennem hele fasen, så du får et anlæg der passer til dine behov.    

Alle vores fortrukne ventilationsløsninger forbedrer indeklimaet ved at udskifte den indelukkede luft med frisk luft. Dit nye ventilationsanlæg kan ventilere dit hjem, så du undgår fugt i vinduerne, støvpartikler i luften, samt mindsker allergener.

Vi tager gerne uforpligtende ud og beser dit hus, inden vi kommer med et kvalificeret bud på den bedste løsning til din bolig.    

 

Ønsker du en løsning, hvor din ventilation kan nedkøle dit hjem på de varmeste dage, så kontakt os også omkring dette. 

Hvad kan et genveksanlæg?

Vi tilbyder også installation af genveksanlæg, et varmegenvindingsanlæg som genanvender varmen fra huset til at opvarme den køligere friske luft, der bliver ventileret ind i huset. Denne bæredygtige løsning giver et bedre indeklima med både et opvarmet og ventileret hus. 

 

Hvilket anlæg skal man vælge?

Der findes en lang række producenter inden for ventilation til private hjem. Uanset om det drejer sig om genvexanlæg eller simpel ventilation af en kælder, står vi klar til at rådgive dig om den helt rigtige løsning. Find inspiration til jeres projekt blandt nogle af vores leverandører herunder, og kontakt os for et tilbud.

 

Vi guider dig gerne i dit valg af ventilation og samarbejder med flere anerkendte leverandører, så vores løsningsforslag er velovervejet og gennemprøvet.

Kontakt os på 97 35 00 38 eller mm@vvscentret-skjern.dk.

  

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

 +45 97 35 00 38