OM OS

I VVS Centret Skjern møder du din lokale VVS'er og autoriserede installatør. Vi har uddannelsen, ekspertisen - og ikke mindst: erfaringer fra arbejde på en lang række projekter. Vi kender de særlige krav, der er til installationer og arbejde under forskellige forhold, så vi kan sikre den rigtige løsning hver gang. Vi kører også gerne ud og beser et projekt, inden du får et kvalificeret tilbud på opgaven.

Vi giver gerne uforpligtende tilbud på arbejde for private husstande, boligforeninger, institutioner og virksomheder.

Det hele startede som et smedefirma i 1900 - og i alle årene har det været godt håndværk og evnen til at tilpasse os nye udfordringer, nye arbejdsmetoder og nye produkter, der har været bærende.

I 1947 overtog Ingvard Hansen forretningen, der siden har udviklet sig fra at være landsmedie til at blive en moderne VVS-forretning - fra 1970 med næste generation, Tommy Hansen, som indehaver. Herefter blev det Michael Østergård og Michael Mortensens tur til at stå i spidsen for virksomheden.

VVS Centret Skjern A/S har tradition for godt håndværk. Meget er sket - men det har ikke ændret sig.

Hvem er VVS Centret Skjern?

I dag er VVS Centret Skjern A/S en vidt forgrenet virksomhed med 8 ansatte, der tager sig af både store og små opgaver. I front for VVS Centret Skjern står 2 x Michael - Østergård og Mortensen.

Michael Østergård startede i VVS Centret Skjern som voksenlærling, og har siden overtaget forretningen sammen med Michael Mortensen. Efter en tidligere baggrund som revisor trak håndværket i ham, og derfra tog det fart. I 2004 blev han uddannet VVS-rørsmed og i 2009 kunne han derudover påtage sig titlen som autoriseret installatør. I den forbindelse modtog han også Tekniqs Installatørpris 2009 for bedste eksamensgennemsnit på Erhvervsakademi MidtVest. 

Michael Mortensen har været i branchen siden 2003 og blev uddannet VVS- og energitekniker i 2007. Han blev desuden færdig som VVS Installatør AK fra Erhvervsakademi MidtVest i 2014. Han valgte VVS-faget, da det er en spændende branche, hvor der altid sker nye ting. Der er mange udfordringer, som kræver, at man hele tiden er opdateret på sin viden. Derudover er han glad for at være med til at forme fremtiden med grønne og økonomisk fordelagtige løsninger.

Har du brug for gode råd eller et konkret tilbud på dit næste projekt? Kontakt VVS Centret Skjern dirkete på 97 35 00 38 eller benyt vores kontaktformular nederst på siden.

  

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ingen opgaver er for store og ingen opgaver for små. Så giv os et ring på 97 35 00 38 eller udfyld formularen nedenfor. 

Vedhæft fil