MANGE ÅRS ERFARING ERHVERVS VVS OPGAVER

Derfor skal din virksomhed vælge VVS Centret Skjern

Hos VVS Centret Skjern er vi klar til at hjælpe alle typer af virksomheder. Vi tilbyder en bred vifte af produkter og services. Vi kan blandt andet klare optimering og fejlfinding på nuværende systemer. Vi er også din lokale specialist inden for både renovering, nybygning og projektering af:

  • Vand
  • Varme
  • Trykluft
  • Gaskedler
  • Varmepumper. 

Og har du en opgave, som ikke lige står på listen? Så tøv ikke med at give os et ring på 97 35 00 38. Vi tager gerne udfordringen op.

Erfaren og autoriseret installatør

Efter mange års erfaring med VVS-faget kan vi udover de mere almindelige opgaver også varetage projekter med dampgeneratorer og hedvandsanlæg, ventilationsanlæg og procesudsugning, samt afløbsrør til tagafvandingssystemer. Derudover tilbyder vi også svejsning af sort og rustfri rørføring af certificerede svejsere.

Når du vælger VVS Centret Skjern som samarbejdspartner, får du en rådgiver allerede i projekteringsfasen. Det giver dig mulighed for at gøre brug af vores mangeårige erfaring og lokale vagtordning. Her hos os møder du din lokale VVS'er og autoriserede installatør. Vi kører derfor gerne ud i en radius på 50 km fra Skjern og beser et projekt, inden du får et kvalificeret tilbud på opgaven.

Vil du have besøg af en rådgiver? Kontakt os på 97 35 00 38 eller mjo@vvscentret-skjern.dk.

Trykluftsystemer til industri

Optimerede trykluftsystemer er mere vigtige end nogensinde. 

Erhvervs/produktion ventilation

I dagens erhvervsbygninger og produktionsfaciliteter er effektiv ventilation afgørende.

  

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

+45 97 35 00 38