TOTALLØSNINGER PÅ BADEVÆRELSER: 

VVS Centret Skjern kan stå for den komplette renovering og etablering af badeværelser.

Vi er en del af et fast team, som i mange år har arbejdet tæt sammen, løst og koordineret opgaverne på tværs af fagområder. Hos VVS Centret Skjern er vi ansvarlig for hele opgaven fra start til slut og kan stå inde for at alle håndværksopgaverne bliver løst professionelt.    

Nyt eller ekstra levetid til dit gamle badeværelse:

Når det kommer til badeværelser, er der mange muligheder og det kan derfor være svært at spore sig ind på hvilken løsning, som er den bedste. Hos os er du sikret rådgivning helt fra start. Vi lytter til dine drømme og ønsker inden vi kommer med vores anbefalinger til at etablere et opdateret og funktionsdygtigt vådrum.   

Lige meget om der skal bygges nyt eller det gamle badeværelse skal shines op kender vi til arbejdsgangene og rækkefølgen. Vores tætte samarbejde med de andre faggrupper, samt fokus på at få alt på plads i planlægningsfasen i samspillet med dig, giver overblik igennem hele byggefasen, så der ikke sker unødvendige forsinkelser eller at noget skal laves om.  

Vigtigt at have de rigtige tilladelser på plads:

Det kan være en rigtig god ide at tale med os helt fra start, da vi har erfaring med, hvilke tilladelser det kræver før du må etablere eller ombygge et badeværelse. Der er forskel på hus og lejlighed, så ved at tage os med fra starten vil der ikke opstå uventede forhindringer. Du kan være helt sikker på at dit færdige badeværelser lever op til alle de gældende lovkrav for vådrum. 

Når du vælger VVS Centret Skjern til at renovere eller etablere dit badeværelse får du erfarne rådgiver og et fast team af samarbejdspartner, som til enhver tid vil have dig som kunde i centrum.

Produkt producenter:      

For at sikre højest mulig kvalitet arbejder vi med en række nøje udvalgte producenter inden for badeværelsesindretning. Læs mere om dem her og påbegynd din inspirationsrejse allerede nu:

 

Skal vi hjælpe dig med dit nye badeværelse eller renovering af det eksisterende? Kontakt os på 97 35 00 38 eller mm@vvscentret-skjern.dk.

  

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

 +45 97 35 00 38