PRIVAT

Derfor skal du vælge VVS Centret Skjern

VVS Centret Skjern er din lokale VVS'er. Vi har i mange år serviceret områdets husstande og virksomheder - og det har vi tænkt os at fortsætte med. Vi får hver eneste dag nye erfaringer og ny viden, som kommer dig til gavn. Derfor får du altid kvalitetsbevidste løsninger i et samarbejde med os. Vi har fokus på kvalitet frem for kvantitet. 

Vi er klar til at hjælpe dig med alt lige fra nybyggeri til renoveringer og energioptimering af både helårsboliger og sommerhuse. Vi tilbyder en bred vifte af produkter og services. Det kan være små reparationer, serviceopgaver eller installationer. Vi er din lokale specialist til renovering, nybygning og projektering af blandt andet:

  • Energioptimering
  • Installationer til fjernvarme
  • Ventilation
  • Sporing af rørskader
  • Salg og service af gaskedler
  • Salg og service af varmepumper og jordvarme

Og har du en opgave, som ikke lige står på listen? Så tøv ikke med at give os et ring på 97 35 00 38. Vi tager gerne udfordringen op.

Vi er din lokale VVS'er

Lokalområdet er vigtigt for os. Hos VVS Centret Skjern starter vi gerne bilen, og beser et projekt, inden du får et kvalificeret tilbud på opgaven. Vi kører gerne op til en radius på 50 km, alt efter opgaven. Vi kender byerne og vores kunder. Derfor er vi også stolte af at kalde os din lokale VVS'er. 

I VVS Centret Skjern møder du din lokale VVS'er og autoriserede installatør. Du får veluddannede og erfarne rådgivere til dit projekt. Vi kender de særlige krav til installationer og arbejde under forskellige forhold, så du får den rigtige løsning hver gang. Her er en aftale en aftale - og den skal naturligvis leveres færdig til tiden.

Vil du have besøg af en rådgiver? Kontakt os på 97 35 00 38 eller mm@vvscentret-skjern.dk.