INSTALLATION AF FJERNVARME:

Vi har hos VVS Centret Skjern en stor ekspertise i tilslutning og installation af fjernvarme.

Vi har hos VVS Centret Skjern en stor ekspertise i tilslutning og installation af fjernvarme. Det gælder lige fra starten af projektet, til at løsningen overdrages til kunden. Vi har igennem årene samarbejdet tæt med de omkringliggende fjernvarmeselskaber.

Vi kan ud fra den eksisterende løsning udarbejde en plan og udregne det mest optimale set up. Det er nemlig rigtig vigtigt, at det er dimensioneret til den rigtige ydelse, og at den eksisterende rørinstallation kan levere det nødvendige flow. Mange fjernvarmeselskaber kræver yderligere også at man kan opnå den korrekte afkøling af retur vandet og alt dette kan vi udregne.

Vi står ydermere for færdigmelding til fjernvarmeselskabet.

 

Hvad er fjernvarme?

Fjernvarme er en miljøvenlig og effektiv måde at opvarme boliger eller erhverv med, da det kræver mindre energi at producere varme centralt og herefter distribuere den ud. Det reducerer også udgifterne for slutbrugeren, da man derved ikke individuelt skal stå for opvarmning og vedligeholdelse af dette anlæg.

Fjernvarmeanlæg har i lang tid fokuseret på at levere en miljøvenlig energiproduktion. Dette opnås ved at anvende forskellige metoder som kraftvarmeværk, biogas eller ved at udnytte overskudsvarme fra andre produktionsanlæg. Et eksempel på en fjernvarmeleverandør der leverer en CO2-neutral varmeproduktion, er Skjern Fjernvarme, hvor hele 95% af energien er CO2-neutral. Dette er med til at mindske den samlede CO2-udledning og bidrager til en mere bæredygtig fremtid. Fjernvarme er en pålidelig og sikker kilde til opvarmning og kan være en god investering for både private hjem og virksomheder.

Har du ikke fjernvarme endnu og ønsker du at se på de mulige besparelser ved omlægning til fjernvarme, så benyt linket herunder og se, hvor meget der er spare for jer: Skjern Fjernvarme

Anlægsproducenter:

Gennem årene har vi arbejdet med forskellige typer af fjernvarmeanlæg til private boliger. Vi kan installere og servicere alle typer. Næsten alle fjernvarmeselskaber kræver, at du har en varmtvandsbeholder af en bestemt størrelse i din bolig. Læs mere om nogle af de producenter, vi anbefaler, herunder:

 

Ønsker I en mere pålidelig energiløsning og samtidig arbejde mod en grønnere omstilling, så kontakt os i dag og lad os sammen ligge en plan for jeres tanker og ønsker.

Kontakt os på 97 35 00 38 eller mm@vvscentret-skjern.dk.

  

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

 +45 97 35 00 38