SE UDVLAGTE REFERENCER HER:

Se nogle af vores spændende projekter

 

Hos VVS Centret Skjern har vi haft mange spændende opgaver gennem tiden. Blandt de større projekter kan vi blandt andet nævne opgaver hos virksomheder som Flensted, HTH, Vilak, Carl C, Hydra Grene, Velux, Millpart, Dejbjerglund Efterskole og Gibo Plast. Vi har også taget del i masser af nybyggeri på blandt andet Ågade, Præstegårdsvej og Ganeråparken.

Læs videre og hør lidt mere om et par udvalgte projekter.

Maileg, Lind

I 2020 fik den midtjyske virksomhed Mailleg, som hvert år sender hundrede tusinde stykker legetøj ud i verden, en ny lagerhal. Pladsen var blevet for trang, så der skulle mere plads til for at sikre fremtidige effektivitet og vækst.

Den nye lagerhal skulle være med strålevarme. Vi varetog projektering og udførelse af opgaverne i den forbindelse.

Vi hjælper også gerne dig med de rette installationer i forbindelse med udvidelser. Kontakt os på 97 35 00 38 og få sparring til dit projekt.

Den Danske Design- og Håndværksefterskole, Skjern

I 2018 og 2019 fik VVS Centret Skjern del i det store byggeri for Den Danske Design- og Håndværksefterskole (DHE) i Skjern. Byggeriet omfattede både nyt køkken, fysiklokale, lærerværelse med forberedelsesrum og ikke mindst en ny hovedindgang. 

Blandt de mange håndværksopgaver stod vi hos VVS Centret Skjern for alle opgaver vedrørende vand, varme og sanitet. Den store modernisering handlede ikke blot om at fornye faciliteter, men også om at binde skolens bygninger sammen.

Drømmer du også om til- eller ombygning? Ring endelig og tag os med på råd. Du er velkommen til at fange os på 97 35 00 38.

HTH, ØLGOD

I 2018 nedlagde HTH i Ølgod deres kedelanlæg for at skifte til fjernvarme. Kedelanlægget for afbrænding af overskudstræ var udtjent, og i den forbindelse blev beslutningen om konvertering til fjernvarme taget.

VVS Centret Skjern foretog arbejdet med konverteringen for de ca. 42.000 m2 bygninger. Det krævede blandt andet installation af 4 Mw veksleranlæg til indirekte fjernvarme. 

Vil du høre mere om projektet, eller har du spørgsmål til konvertering til fjernvarme? Vi er klar med gode råd på telefon 97 35 00 38.

Dejbjerglund Efterskole, Skjern

I 2015 deltog VVS Centret Skjern i en større ombygning på Dejbjerglund Efterskole. Ombygningen indebar både nye varmeanlæg samt opbygning af lagersilo til træpiller og installering af stokerfyr. Alle tre opgaver blev udført af lokale specialister.

I 2019 fik vi igen æren af et projekt på Dejbjerglund Efterskole. Denne gang skulle værelsesfløjen, hvor op til 134 elever har deres base, have et såkaldt komfort ventilationsanlæg for at forbedre indeklimaet. 

Står du overfor en lignende ombygning? Så er du altid velkommen til at ringe og tage os med på råd. Du kan fange os på 97 35 00 38.

  

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

+45 97 35 00 38