ENERGIOPTIMERING AF HUSE:

Hos VVS Centret Skjern er vi din lokale ekspert når det kommer til energioptimering af jeres opvarmningskilde.

Energioptimering af ens private bolig er en vigtig faktor for at nedbringe ens omkostninger, og der er mange penge at spare.

Opvarmning af huse kan ofte være den største energisluger i en husstand, og det er derfor vigtigt at reducere energiforbruget og samtidig opretholde et komfortabelt indeklima. Der er mange forskellige måder at optimere opvarmningen af ens hjem på, og det kan både spare penge i det lange løb og give et langt bedre indeklima. Det er også med til at arbejde for en grønnere omstilling.

 

Sørg for at der er tilstrækkeligt isoleret:

I en længere årrække har en af de mere anvendte metoder inden for energioptimering været at efterisolere lofter, vægge og gulve. Det er også en faktor hvor der kan spares penge i det lange løb. For hvis huset ikke er tilstrækkeligt isoleret, vil der sive varme ud, og det vil kræve mere energi at holde en baghagelig inde temperatur. Ved at efterisolere kan man mindske varmetabet og reducere energiforbruget betydeligt. Det kan også forbedre indeklimaet, da det vil mindske træk og kuldebroer.

 

Start din energioptimering med en ny varmekilde:

Hvis din bolig har et fyr eller et varmeanlæg, som er over 10 år gammelt, vil du sandsynligvis kunne spare energi og penge på jeres forbrug ved at investere i en nyere løsning. En effektiv måde at optimere opvarmningen af boligen på, er ved at udskifte til en mere effektiv og klimavenlig varmekilde. Vi tilbyder rådgivning og montering indenfor flere kategorier såsom varmepumper, jordvarme eller fjernvarme.

·        Varmepumper er en af de mest populære løsninger på markedet, da de kan nedbringe energiforbruget med op til 50%. De er især en rigtig god løsning, hvis boligen er placeret uden for fjernvarmenetværket, da de kan erstatte tidligere og dyrere varmeløsninger. Det gælder både en Luft-til-vand varmepumpe eller en luft-til-luft varmepumpe.

·        Jordvarme fungerer ved at slanger fyldt med væske placeres rundt på ens grund, og trækker den naturlige varme der er finde i jorden ud, og udnytter denne. Det varme der udvindes, bliver så herefter via en varmepumpe eller alternativt en varmeveksler brugt til at opvarme ens bolig og det vand man bruger i dagligdagen.

·        Fjernvarme er en af de mest miljøvenlige måder at opvarme ens bolig på. Fra fjernvarmeselskabet sendes det opvarmede vand ud til boligen og bruges til opvarmning af brugsvand og varmekilder. Ved mange fjernvarmeselskaber har der længe været fokus på at levere en så miljøvenlig energiproduktion som muligt. Der kan være opvarmning med kraftvarmeværk, biogas eller udnyttelse af overskudsvarme fra andre produktionsanlæg. Alene ved Skjern Fjernvarme er varmeenergien 95 procent CO2 neutral. Læs mere om fjernvarme her: Fjernvarme

 Anerkendte varmepumpe producenter:

Vi har stor erfaring med de fleste producenter af varmepumper, uanset om det drejer sig om luft-til-luft eller luft-til-vand systemer. Vi samarbejder tæt med nogle af disse producenter og har omfattende ekspertise i rådgivning og installation. Læs mere om dem via nedenstående links:

 

Kontakt os allerede i dag og lad os sammen lægge en plan ud fra jeres ønsker om energioptimering. Kontakt os på 97 35 00 38 eller mm@vvscentret-skjern.dk.

  

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

 +45 97 35 00 38